Wordt Club-spits uitgeleend? “Concrete interesse uit Zweden, waar transfermarkt nog loopt”

Michel Preud'homme (Club Brugge - Genk)

24 maart 2017 00:03 - Club Brugge versterkte zich tijdens de wintertransfermarkt met onder meer Carlos Strandberg, maar besloot om de 20-jarige aanvaller van CSKA Moskou meteen bij Westerlo te stallen. Hij kreeg in ’t Kuipje 338 speelminuten van Jacky Mathijssen en scoorde daarbij één keer tegen Anderlecht. De Kemphanen degradeerden echter, waardoor ze maanden geen competitief voetbal meer op het programma hebben staan. Een oplossing voor Strandberg is dan ook welgekomen…

Het is puur toeval, maar ook Strandberg loopt dezer dagen rond in het Marbella Foot Center. Niet met zijn ploegmakkers van Club Brugge, wél met die van de Zweedse beloftenploeg. “Was Carlos niet opgeroepen, dan zat hij nu bij ons”, verduidelijkt Michel Preud’homme in HLN.

“Die mogelijkheid bestaat nog altijd. Al is er op dit moment concrete interesse uit Zweden, waar de transfermarkt nog tot 31 maart loopt. Als Strandberg niet opnieuw wordt uitgeleend, komt hij alsnog bij Club trainen. Maar het is niet de bedoeling dat hij speelgerechtigd raakt”, besluit de Brugse coach. Reglementair gezien is dat sowieso onmogelijk.

Anderlecht zit overigens met een gelijkaardig geval. Silvère Ganvoula werd vorige winter al vastgelegd, maar eveneens tot het einde van het seizoen bij Westerlo gestald. Hij mag dit seizoen dan ook niet meer in actie komen voor Paars-Wit. De 20-jarige Congolees traint intussen wel al mee met de A-kern van de Brusselaars.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.