Zulte Waregem en Club Brugge spreken binnenkort over transfer

Francky Dury (Zulte Waregem)

17 maart 2017 10:51 - Het huidige seizoen loopt nog niet meteen ten einde, maar bij Club Brugge en Zulte Waregem zijn ze stilaan ook al bezig met het volgende seizoen. Beide clubs gaan binnenkort rond de tafel zitten om het over een transfer te hebben.

Sander Coopman (22) wordt dit seizoen door Club Brugge uitgeleend aan Zulte Waregem. In het Regenboogstadion komt de spelmaker er langzaam maar zeker door en Francky Dury zou Coopman dan ook graag langer aan zijn team binden.

Volgens Het Laatste Nieuws zullen Club Brugge en Zulte Waregem binnenkort rond de tafel zitten om de situatie van Coopman te evalueren. Essevee zou de speler graag nog een jaar langer willen huren of hem definitief overnemen van Blauw-Zwart. Coopman heeft wel nog een contract tot 2019 in Jan Breydel.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.