‘AA Gent zet de aanval in op Club: 2 Bruggelingen trekken naar de Ghelamco Arena’

Hein Vanhaezebrouck (Club Brugge - AA Gent) (2)

28 april 2017 10:00 - Hoewel de zomermercato binnen enkele weken pas officieel geopend is, zijn heel wat ploegen nu al bezig met de toekomst. Zo ook AA Gent, waar frustraties uit het verleden ervoor zorgen dat de Buffalo’s jeugdig talent uit Jan Breydel wegkapen.

Begin april kon je op BlauwZwartFans lezen dat Michel Louwagie het beu is dat Club en Anderlecht talentvolle jongeren wegplukken bij AA Gent. “Ze hebben jaren bij ons gepikt, nu pikken we terug. We laten niet meer over ons heen lopen, ze moeten rekening houden met ons. Sinds dit seizoen gaan we heel agressief tewerk”, klonk het toen.

AA Gent laat het duidelijk niet bij woorden, aangezien HLN weet dat de gebroeders Franck en Stanis Idumbo-Mazembo overhaald werden om de jeugdopleiding van Club Brugge in te ruilen voor een avontuur in de Ghelamco Arena. “De Buffalo’s hebben met deze overgang een serieus offensief ingezet”, klinkt het in de krant. Blauw-Zwart zou immers bijzonder hard geloven in de broers, hoewel ze nog altijd maar 11 en 14 jaar oud zijn.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.