Anderlecht dreigt cruciale pion te missen tegen Club Brugge

René Weiler (Anderlecht)

21 april 2017 13:00 - René Weiler haalde donderdagavond tot ieders verbazing Sofiane Hanni vroegtijdig naar de kant tegen Manchester United. De 26-jarige Algerijn was nochtans aan een uitstekende partij bezig en zorgde er met zijn gelijkmaker voor dat Paars-Wit nog uitzicht had op de halve finale van de Europa League.

De trainer van RSCA sprak achteraf van een blessure bij zijn middenvelder, maar wilde verder geen details kwijt over zijn kwetsuur. Heel wat analisten fronsten de wenkbrauwen. “Ik heb in dat uur dat hij speelde helemaal niets gemerkt aan Hanni”, klonk het bij Jan Mulder. “En dan kan je op de bank wel met ijspacking en dat soort toestanden afkomen, maar misschien is dat gewoon een schijnbeweging.”

Gert Verheyen viel het dan weer op dat Weiler voor exact dezelfde ‘afgesproken’ wissels koos als in de heenmatch, maar dan in de omgekeerde richting. Volgens de officiële website van Anderlecht is er wel degelijk meer aan de hand met hun sterkhouder. Zo staat er te lezen dat Hanni licht geblesseerd is en dat hij daardoor onzeker is voor de topper tegen Club Brugge. Rechtsachter Andy Najar is er zondag sowieso niet bij. Bij Blauw-Zwart ontbreken de geblesseerde Abdoulay Diaby en de geschorste Benoît Poulain.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.