Belgische topclub polste Simons: “Maar iedereen weet intussen wel dat de club van mijn hart Club Brugge is”

Vossen - Simons (Club Brugge - Genk)

29 april 2017 12:04 - Timmy Simons groeide doorheen de jaren uit tot een monument van Club Brugge. Onze aanvoerder speelde in totaal bijna tien jaar voor Blauw-Zwart. Maar wat velen niet weten, is dat er ooit ook interesse was van een andere Belgische topclub.

“Die bepaalde ploeg heeft wel eens naar me gepolst, maar ik heb altijd het volgende principe gehanteerd: zolang het niet echt concreet is, hoef ik me daar niet mee bezig te houden of er iets over naar buiten te brengen”, vertelt Simons in Deze Week.

Over welke ploeg het precies gaat, wilde Simons niet verklappen. “Er zijn zoveel ploegen die ooit, al dan niet zogezegd, interesse in mij toonden, maar als puntje bij paaltje kwam, gebeurde er uiteindelijk toch niks.”

Was het onze aartsrivaal?

“Ik heb er mij nooit mee beziggehouden. Ik laat dan ook in het midden om welke Belgische topclub het precies gaat. Iedereen weet intussen wel dat de club van mijn hart Club Brugge is”, besluit Simons.

Wellicht heeft Simons het over Anderlecht. Paars-Wit toonde enkele jaren geleden interesse in de ervaren rot, maar uiteindelijk kwam het nooit tot een transfer. Na zijn periode bij Nürnberg keerde Simons in 2013 terug naar Club Brugge.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.