Beloften lopen serieus blauwtje tegen hekkensluiter

Fran Brodic (Club Brugge beloften)

28 april 2017 21:13 - Vrijdagavond kwamen de beloften opnieuw in actie, nadat ze op maandag al de topper tegen Anderlecht (1-1) afwerkten. Deze keer was Sint-Truiden de tegenstander. De Kanaries staan laatste in Play-Off I en hadden nog geen enkele wedstrijd gewonnen.

Sven Vermant stuurde voor die partij de volgend basiself de wei in: Teunckens, Nuyts, Verburgh, Lemoine, Van Landschoot, Peeters, Schryvers, Brodic, Fonkeu, De Kuyffer en Lynen.

Club nam een goede start en kwam na twaalf minuten op voorsprong dankzij een treffer van de onvermijdelijke Fran Brodic. Efekia maakte echter nog voor rust gelijk en een kwartier voor het einde van de wedstrijd bezorgde Santo Correia STVV zelfs de drie punten. Een pijnlijke nederlaag dus voor de beloften.

In het klassement laat Club zo na om over AA Gent te springen en naast Anderlecht te komen. Het blijft op de vierde plaats hangen op vier punten van leider Standard, maar heeft wel nog een wedstrijd minder gespeeld. De Brugse beloften hebben nog drie wedstrijden voor de boeg: thuis tegen AA Gent en KRC Genk, op de laatste speeldag volgt een verplaatsing naar Standard.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.

,

Comments are closed.