Blue Army pakt uit met knappe tifo tegen Charleroi

(VIDEO) - Blue Army pakt uit met knappe tifo tegen Charleroi

08 april 2017 18:04 - Club Brugge staat zaterdagavond voor een belangrijke wedstrijd tegen Sporting Charleroi. Om de aansluiting met koploper Anderlecht te vinden, moét Blauw-Zwart de drie punten thuis houden tegen de Carolo’s. De Brugse fans zetten alvast hun beste beentje voor.

Zaterdagochtend was Blue Army al vroeg uit de veren om de tifo van vanavond voor te bereiden. Allerlei blauwe en zwarte vlagjes zorgden voor twee grote overkoepelende Brugse vlaggen. De witte tifo-bladen maakten het resultaat áf!

Er is ook een mooie nieuwe banner voor Bjorn Engels, die tegen Charleroi – net zoals in de Ghelamco arena – opnieuw op de bank begint.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.