Boskamp uit kritiek op sterkhouder Club Brugge: “Hij heeft zich de voorbije twee jaar niet ontwikkeld”

Johan Boskamp (analist)

29 april 2017 09:53 - Niet iedere speler van Club Brugge die vorig jaar tijdens de Play-Offs schitterde, deed het ook dit seizoen goed. Neem nu Hans Vanaken: onze spelmaker kende een jaargang met ups en downs. Analist Johan Boskamp is teleurgesteld in het niveau dat de 24-jarige Limburger dezer dagen haalt.

“Hans heeft zich de voorbije twee jaar niet ontwikkeld. Je kunt je afvragen hoe dat komt. Wordt hij wel op zijn beste positie neergezet? Volgens mij niet”, zegt Boskamp in Het Belang van Limburg. “Nu wordt hij doorheen het hele elftal geslingerd en komt hij nog nauwelijks in de box. Zonde.”

Dat Preud’homme straks wellicht vertrekt bij Blauw-Zwart, kan Vanaken mogelijk deugd doen. Dat is althans wat Boskamp denkt. “De selectie van Club is na vier jaar Preud’homme ook toe aan iets anders. Dat zeg ik al van het begin van dit seizoen.”

Getwijfel Preud’homme

“Michel is een veeleisende trainer. Dat openlijk getwijfel – blijf ik of ga ik weg – van vorig jaar is niet goed voor de groep geweest. En je moet ook blijven doorselecteren. Zeker wanneer je merkt dat je boodschap bij bepaalde jongens niet meer overkomt. Dat heeft Brugge misschien te weinig gedaan.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.