Brusselmans: “Je zou haast compassie mogen krijgen met Club Brugge”

Herman Brusselmans (analist)

14 april 2017 16:25 - Komend paasweekend staat in Play-Off I de derde speeldag op het programma. Zondag trekt Anderlecht naar Oostende, terwijl maandag Club Brugge een verplaatsing naar Zulte Waregem gepresenteerd krijgt en AA Gent naar Charleroi moet.

Schrijver Herman Brusselmans geeft in zijn column in Het Laatste Nieuws zijn pronostiek mee voor deze drie wedstrijden. En het hoeft niet te verbazen dat de Gentenaar – die de voorbije weken al een paar keer hard uithaalde naar Club – straks weinig hoop ziet voor Blauw-Zwart.

“In play-off 1 zullen Anderlecht, Zulte Waregem, en AA Gent in dit paasweekend winnen”, voorspelt Brusselmans. “En de grote verliezer wordt Club Brugge, het ploegje waarmede we langzamerhand behoorlijk veel compassie mogen krijgen.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.