‘Clement heeft de knoop over zijn toekomst doorgehakt’

Philippe Clement op persconferentie

23 april 2017 10:30 - Philippe Clement bewees de voorbije jaren dat hij over de nodige kwaliteiten beschikt als assistent-trainer. De Fille steekt echter niet onder stoelen of banken dat hij graag hoofdcoach zou willen worden. Bij Club Brugge of elders…

Michel Preud’homme is zo goed als zeker aan zijn laatste seizoen bezig in Jan Breydel en het is dan ook de vraag of Clement de kans krijgt om zich straks te bewijzen als T1. De voorbije weken vielen de namen van Charleroi-coach Felice Mazzu en Zulte-trainer Francky Dury meermaals als mogelijke opvolgers voor MPH.

Volgens La Dernière Heure wordt Clement “zeer waarschijnlijk de nieuwe trainer van KV Kortrijk”. De Waalse krant veronderstelt dus dat onze assistent-coach eieren voor zijn geld kiest en geen kandidaat-opvolger meer is voor Preud’homme. Bij De Kerels hebben ze al enkele jaren interesse in de trainerskwaliteiten van Clement, waar Karim Belhocine geen toekomst meer zou hebben na dit seizoen.

UPDATE maandag 24/04OFFICIEEL: Philippe Clement niét naar KV Kortrijk

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.