‘Club Brugge heeft concurrent voor Vanaken in het vizier’

Hans Vanaken (Club Brugge - Zulte Waregem)

20 april 2017 01:00 - Hans Vanaken streek in de zomer van 2015 in Jan Breydel neer en hielp Club Brugge in zijn eerste seizoen meteen mee aan de veertiende landstitel. De 24-jarige Limburger speelde vorig jaar erg sterke Play-Offs, maar heeft het dezer dagen wat moeilijker om zijn stempel te drukken op het spel van Blauw-Zwart.

Om de kern te versterken wordt er onder meer gespeurd naar een extra concurrent voor Vanaken. In die zoektocht zou Club bij Ulises Segura uitgekomen zijn. De 23-jarige aanvallende middenvelder komt momenteel uit voor Deportivo Saprissa, de koploper in Costa Rica.

Segura is sinds begin dit jaar international van Costa Rica en geldt als een absolute smaakmaker in eigen land. José Luis Rodríguez, zijn makelaar, bevestigt dat de middenvelder straks andere oorden zal opzoeken. “We hebben aanbiedingen uit de MLS en Rusland, maar alles wijst erop dat hij zijn carrière in België zal voortzetten. Bij welke club kan ik niet zeggen”, klinkt het enigszins mysterieus.

De bron Yashin Quesada is er echter van overtuigd dat het om landskampioen Club Brugge gaat. Naar verluidt zitten de onderhandelingen zelfs al in een vergevorderde fase. Segura leeft zich het liefst uit als spelmaker, maar kan ook op de rechterflank uit de voeten.

Maak kennis met Ulises Segura

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.