Club Brugge kan weer ademhalen na deze 3 opstekers

Michel Preud'homme duim omhoog

05 april 2017 12:37 - Het zit Club Brugge de laatste tijd écht niet mee. In de eerste Play-Off match had Blauw-Zwart de beste kansen in de Ghelamco Arena, maar toch werd er met 2-1 verloren van AA Gent. Tot overmaat van ramp vielen zowel Wesley Moraes als Jelle Vossen geblesseerd uit. En de spoeling was al zo dun vooraan… Toch is er ook goed nieuws!

Momenteel liggen Abdoulay Diaby, Anthony Limbombe, José Izquierdo, Lior Refaelov, Jelle Vossen en Wesley Moraes in de Brugse lappenmand. Eerst en vooral bestaat de kans dat onze Gouden Schoen zaterdag al deel uitmaakt van de selectie. Joske werd aanvankelijk pas in het midden van de Play-Offs tussen de lijnen verwacht, maar hij herstelt goed van zijn spierscheur.

Daarnaast lijkt ook de schade bij Wesley en Vossen mee te vallen. Onze 20-jarige Braziliaan liep een zware kneuzing en een diepe wonde op, maar wordt klaargestoomd voor de match van komend weekend tegen Sporting Charleroi.

Bij onze topschutter werd er zelfs gevreesd voor een bekkenbreuk en bijgevolg het einde van zijn seizoen, maar de laatste diagnose stelde een botkneuzing vast. Volgens HLN zal Vossen een tweetal weken afwezig zijn en zou hij de match van 23 april tegen Anderlecht halen. Mogelijk is hij er zelfs de week voordien tegen Zulte Waregem al terug bij.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.