‘Club Brugge legt 1,6 miljoen euro op tafel voor derde zomertransfer’

Club-fans met groot Club-truitje in Jan Breydelstadion

27 april 2017 06:51 - Club Brugge heeft met German Mera (Deportivo Cali) en Elton Acolatse (Westerlo) al twee zomertransfers beet. Nummer drie lijkt slechts een kwestie van tijd…

Volgens de Servische pers staat Blauw-Zwart op het punt om de overgang van Erhan Masovic af te ronden. Club zou zo’n 1,6 miljoen euro + 350.000 euro aan bonussen betalen voor de 18-jarige centrale verdediger van FK Cukarick, die volgens Het Nieuwsblad zijn krabbel plaatste onder een contract voor vier seizoenen.

De 1,87 meter grote Serviër maakt steevast deel uit van de nationale jeugdelftallen en wordt beschouwd als een veelbelovend talent. Buitenlandse bronnen melden dat de speler vandaag naar Brugge reist om zijn overgang te finaliseren. Vorige week legde Masovic zijn medische testen al af.

Maak kennis met Erhan Masovic

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.