Club Brugge lijkt de jackpot te vangen voor deze 2 spelers

Club Brugge geld

12 april 2017 11:50 - Het Brugse bestuur slaagde er na het binnenhalen van de veertiende landstitel in om onze kampioenenploeg samen te houden. Enkel Thomas Meunier trok naar PSG. Keerzijde van de medaille: in de zomer van 2017 mogen enkele cruciale pionnen – mits een correct bod – wél andere oorden opzoeken. 

Aan onder meer José Izquierdo en Stefano Denswil werd die belofte gedaan door het Blauw-Zwarte bestuur. Achter de schermen houdt Club Brugge dan ook rekening met een vertrek van de Colombiaanse flankaanvaller en de Nederlandse verdediger. Volgens Sport/Voetbalmagazine is de kans groot dat de landskampioen straks heel wat miljoenen mag binnenrijven dankzij het genoemde duo.

“Algemeen manager Vincent Mannaert las de jongste dagen nog eens alle contracten na en zag nergens opstapclausules. Wie Izquierdo of Denswil wil – de twee qua transfers meest ambitieuze voetballers van Blauw-Zwart – zal met Club over de volle pot moeten onderhandelen”, klinkt het in het weekblad. Daarnaast steekt Bjorn Engels het eveneens niet onder stoelen of banken dat hij deze zomer uitkijkt naar een nieuw avontuur. Ook het Brugse jeugdproduct zal niet voor een appel en een ei verkocht worden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.