Club Brugge mist 4 spelers tegen Zulte Waregem

Michel Preud'homme geeft aanwijzingen

30 april 2017 15:04 - Club Brugge wil maandagavond een vervolg breien aan zijn driepunter tegen KV Oostende. In afwachting van de match tussen AA Gent en Anderlecht kan Blauw-Zwart op de Dag van de Arbeid een uitstekende zaak doen.

Michel Preud’homme kan tegen Essevee niet rekenen op geblesseerden Abdoulay Diaby (pubalgie), Lior Refaelov (adductoren) en Laurens De Bock (hersenschudding). Timmy Simons is dan weer geschorst vanwege zijn derde gele kaart in deze Play-Offs. Tomás Pina keert terug uit blessure, terwijl ook jonkies Ahmed Touba en Thibault Vlietinck morgen mee op de bus stappen.

Francky Dury moet het op zijn beurt stellen zonder doelman Sammy Bossut. Voorts is het afwachten of de plooien met Soualiho Meïté gladgestreken zijn. In de met 0-2 verloren thuismatch tegen AA Gent werd de smaakmaker disciplinair gestraft voor het missen van een training. De Fransman mocht na de pauze wel invallen.

Selectie Club Brugge

Doelmannen: Butelle en Horvath

Verdedigers: Van Rhijn, Palacios, Poulain, Denswil, Engels, Touba en Cools

Middenvelders: Claudemir, Vormer, Pina, Vanaken en Immers

Aanvallers: Vlietinck, Rotariu, Vossen, Wesley, Izquierdo en Limbombe

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.