‘Club Brugge moet afrekenen met concurrentie van Liverpool’

Club Brugge sjaals

07 april 2017 14:25 - Club Brugge maakt nu al serieus werk van volgend seizoen. Met German Mera en Elton Acolatse werden al twee spelers vastgelegd, terwijl een aantal andere dossiers nog in de pijplijn zitten. Zo komt er mogelijk nog een nieuwe linksachter bij.

Eerder wist BlauwZwartFans jullie al te melden dat Roberto Decas deze week zijn kwaliteiten mag tonen. De 17-jarige Hondurees speelde donderdag mee in de oefenwedstrijd van de beloften tegen Torhout. Ondertussen blijkt dat Club niet de enige ploeg is die Decas van nabij volgt.

Voetbalkrant weet dat Decas vorige maand nog op proef was bij Liverpool. De Engelse topclub was hem op het spoor gekomen toen hij met de Hondurese jeugdelftallen indruk maakte op een CONCACAF U20-toernooi. De Reds boden hem voorlopig echter geen contract aan, dus Club maakt zeker nog kans om de strijd te winnen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.