‘Club Brugge moet wel érg diep in de buidel tasten voor JPL-goudhaantje’

Michel Preud'homme zorgen

14 april 2017 06:55 - Club Brugge zal volgend seizoen wellicht een aantal sterkhouders moeten vervangen, terwijl de kern op bepaalde posities sowieso nog versterking kan gebruiken. Zo lijkt er op de flank nog wel iets te zullen bijkomen.

Club polste in januari daarvoor al eens naar Henry Onyekuru en de interesse in de smaakmaker van AS Eupen is nog niet gaan liggen. Blauw-Zwart krijgt echter loodzware concurrentie, van clubs als Celtic, Borussia Mönchengladbach en nu ook Bournemouth, Southampton en Liverpool. Ook Chelsea, Arsenal en Sevilla scoutten Onyekuru al, maar zij zijn nog niet concreet.

Hoe dan ook heeft de vele interesse ervoor gezorgd dat de transferprijs van de jonge Nigeriaan astronomische proporties heeft aangenomen. In de Daily Mail wordt er zelfs al gesproken over een prijskaartje van maar liefst acht miljoen euro. En als je weet dat Club nog nooit meer dan vier miljoen euro op tafel legde voor een speler…

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.