Club Brugge pakt uit met unicum tegen KV Oostende

Club-fans duim omhoog (Club Brugge - Anderlecht)

26 april 2017 14:30 - Club Brugge staat woensdagavond voor een belangrijk duel tegen KV Oostende. Aangezien AA Gent met 0-2 ging winnen op bezoek bij Zulte Waregem is het voor Blauw-Zwart zaak om de drie punten thuis te houden. Naast het veld pakt de landskampioen uit met een Europese primeur.

Om lange wachtrijen aan de drankstanden in de toekomst te vermijden, experimenteert Club straks met een nieuw systeem voor de bierliefhebbers onder ons. “Woensdag test AB Inbev voor het eerst in Europa de DraftServ, een self-service systeem om bier te tappen in voetbalstadions. Het concept is overgewaaid uit de VS en zit in een testfase”, klinkt het op de officiële website.

“Vier DraftServ-automaten zullen verspreid worden rond het stadion (2 onder de Noordtribune, 1 aan het supportersplein en 1 onder de Zuidtribune), waar fans met hun cashless-kaart zelf hun pintje kunnen tappen. Twee fans kunnen tegelijk een tapsysteem gebruiken door hun cashless-kaart tegen de knop ‘tap here’ te houden.”

Opgelet: aangezien het hier om een proefproject gaat, is het mogelijk dat er nog een en ander misloopt. “Het gaat om de allereerste test in een Europees voetbalstadion, waardoor het mogelijk is dat het systeem niet 100% goed functioneert. Club en Inbev zullen na elke wedstrijd een evaluatie van het systeem maken.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.