Club Brugge reageert scherp nadat het twee piepjonge talenten aan AA Gent verliest

Club-fans 1891 zwarte vlagjes (Club Brugge - Genk)

29 april 2017 09:16 - Pech voor Club Brugge: zoals u vrijdag al kon lezen op BlauwZwartFans speelt onze club in één klap twee piepjonge talenten kwijt aan rivaal AA Gent. De Buffalo’s plukken met Franck (14) en Stanis (11) Idumbo-Mazembo namelijk twee getalenteerde broertjes weg bij Club.

Het Nieuwsblad weet dat beide jongens Club Brugge inruilen voor een avontuur bij AA Gent. De overstap komt er kort nadat Gent-manager Michel Louwagie in de krant het nieuwe jeugdbeleid van zijn club voorstelde.

“We gaan een agressief rekruteringsbeleid voeren en niet meer over ons heen laten lopen”, vertelde Louwagie onlangs. Gent voegt nu de daad bij het woord, waar ze bij Club Brugge niet mee kunnen lachen.

Ook andere jeugdspelers benaderd

“Wij stellen vast dat andere clubs financiële motieven prioritair maken”, klinkt het in een korte reactie van Blauw-Zwart. Naar verluidt werden nog andere Brugse jeugdspelers benaderd, maar tot dusver kozen enkel de broertjes Idumbo-Mazembo voor een vertrek.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.