Club Brugge wil ‘nieuwe Izquierdo’ in huis halen

José Izquierdo met gouden belettering op shirt

30 april 2017 10:54 - José Izquierdo streek in de zomer van 2014 in Jan Breydel neer. Na een logische aanpassingsperiode groeide hij uit tot absolute sterkhouder, met de Gouden Schoen als ultieme bekroning. Na dit seizoen wil onze pijlsnelle aanvaller andere oorden opzoeken. Izquierdo acht de tijd immers rijp om elders meer te gaan verdienen zodat hij zijn familie op financieel vlak kan onderhouden. Blauw-Zwart moet dus op zoek naar een vervanger.

In die zoektocht haalde Club alvast Elton Acolatse (Westerlo) in huis. Daar zal het ongetwijfeld niet bij blijven. Zo meldt het Colombiaanse Win Sports TV dat de Belgische landskampioen interesse heeft in Luis Sinisterra.

Sinisterra heeft vier gelijkenissen met Izquierdo: het is een Colombiaan, hij voetbalt bij Once Caldas, de linkervleugel is zijn favoriete positie en zijn makelaarsbureau is Go Pro Sport Management. Dat laatste versoepelt mogelijk de onderhandelingen tussen Club en Once Caldas. Sinisterra wordt in juni pas 18, maar hij wordt in eigen land nu al beschouwd als een veelbelovend talent. Hij kan ook als centrumspits uit de voeten.

Maak kennis met Luis Sinisterra

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.