‘Club Brugge wil smaakmaker uit Play-Off 1 binnenhalen’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

29 april 2017 08:53 - Bij Club Brugge is men achter de schermen al bezig met het volgende seizoen voor te bereiden. Vincent Mannaert maakt dezer dagen werk van verschillende transferdossiers. Eén daarvan zou gaan om een smaakmaker van de Carolo’s.

Het Nieuwsblad weet dat Club Clinton Mata (24) van Sporting Charleroi op het oog heeft. De aanvallend ingestelde rechtsachter zou hoog op het verlanglijstje van Blauw-Zwart staan.

Mata leek aanvankelijk naar het buitenland te verkassen, maar zou nu toch niet ‘neen’ zeggen tegen een Belgische topclub. Rond zijn nek hangt een prijskaartje van zo’n drie miljoen euro.

Een overgang naar Jan Breydel zou hoe dan ook opmerkelijk zijn. Club heeft met Ricardo van Rhijn, Dion Cools en Helibelton Palacios immers al drie rechtsachters rondlopen in de huidige spelerskern.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.