Club-fans ergerden zich blauw aan één speler in de Ghelamco Arena: “Verkeerde sport gekozen”

Passionele Club-fans

03 april 2017 13:02 - Club Brugge ging zondagavond met 2-1 onderuit tegen tien Gentenaars. Naast de vele gemiste kansen ergerde de meegereisde Blauw-Zwarte aanhang zich voornamelijk aan één speler van AA Gent.

De Slag om Vlaanderen was nog geen minuut aan de gang of Brecht Dejaegere lag een eerste keer tegen de grond. En dat zou niet de laatste keer zijn… Meteen het startschot voor 90 minuten ergernis bij de Brugse aanhang. Twitter was dan ook niet mals voor de 25-jarige middenvelder van de Buffalo’s.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.