Club-fans furieus: “Kan iemand aan Preud’homme vertellen dat hij niet in de ploeg hoort?”

Club-fans fuck you

23 april 2017 18:46 - Na 45 minuten voetballen staat Club Brugge op een 2-0 achterstand in het Astridpark. Leander Dendoncker en Kara Mbodji namen de doelpunten voor hun rekening. Tot overmaat van ramp liep Ruud Vormer net voor het rustsignaal ook nog tegen een tweede gele kaart aan. Voorlopig ziet het er dus allesbehalve rooskleurig uit voor Blauw-Zwart.

De manschappen van Michel Preud’homme probeerden wel, maar verder dan een afstandsschot van Wesley Moraes, gevaarlijke vrijschop van Ricardo van Rhijn en kopbal van Bjorn Engels kwam Club niet.

Quasi niemand speelde in de eerste helft echt op niveau, maar de Brugse aanhang ergerde zich duidelijk vooral aan Hans Vanaken. Twitter schiet met scherp naar de 24-jarige Limburger, die absoluut niet in de match zit.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.