Club-fans furieus na nieuwe blunder: “Zoals Jani Kazaltzis”

Club-fans furieus na nieuwe blunder Zoals Jani Kazaltzis

17 april 2017 15:16 - Club Brugge speelt op paasmaandag een cruciale match op bezoek bij Zulte Waregem. Essevee kwam al na een kwartier op voorsprong dankzij een penaltydoelpunt van Mbaye Leye. Die strafschop had er echter nooit mogen komen, aangezien Sander Coopman – waarop de overtreding door Timmy Simons begaan werd – buitenspel stond. Lawrence Visser en zijn assistenten zagen dat echter anders. De tweede goal van de thuisploeg kwam er dan weer na een onterecht toegekende hoekschop. 

Na 45 minuten voetballen staat Club op een 2-1 achterstand aan de Gaverbeek na goals van zoals eerder aangehaald Leye, Dalsgaard en Vanaken. De Brugse aanhang ergerde zich enerzijds aan het te zwakke geleverde spel van Blauw-Zwart, maar anderzijds ook aan het feit dat Michel Preud’homme & co opnieuw twee wedstrijdbepalende fases in het nadeel gefloten kregen…

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.