Club-fans reageren na puntendeling in Ghelamco Arena: “Moeten we nu ook nog dank u zeggen aan AA Gent?”

Passionele Club-fans

30 april 2017 16:51 - AA Gent en Anderlecht kwamen zondagnamiddag niet verder dan een scoreloos gelijkspel. Club Brugge kan maandag over de Buffalo’s naar de tweede plaats springen en tot op 4 punten van Paars-Wit naderen. Maar dan moeten Michel Preud’homme & co natuurlijk wel nog eerst winnen van Essevee.

De topper tussen AA Gent en Anderlecht baarde een muis. “Een Blauw-Zwarte muis, die bij winst tegen Zulte Waregem een leeuw kan worden”, aldus PlaySports-commentator Filip Joos. “Dit is écht het beste resultaat voor Club”, klinkt het klaar en duidelijk.

De fans van Gent en Anderlecht gingen dan maar sámen tegen Club Brugge zingen. Op Twitter heerst er bij de Brugse aanhang tevredenheid over het gelijkspel.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.