‘Club heeft persoonlijk akkoord met middenvelder, maar speciale clausule kan alsnog roet in het eten gooien’

Bart Verhaeghe (Club Brugge)

27 april 2017 06:50 - Club Brugge bevindt zich momenteel nog in volle Play-Off strijd, maar achter de schermen wordt er druk gewerkt aan de ploeg voor volgend seizoen. Zo wil Blauw-Zwart graag versterking op het middenveld aanwerven.

In die zoektocht is de landskampioen uitgekomen bij Ivan Sunjic. Volgens Kroatische bronnen heeft Club al een persoonlijk akkoord met de defensieve middenvelder van Lokomotiva Zagreb, die in augustus nog meespeelde in de Europa League voorrondes tegen KRC Genk.

Toch is het niet zeker dat Sunjic effectief in Jan Breydel zal belanden. Ex-ploeg Dinamo Zagreb kan er volgens HLN namelijk nog altijd voor zorgen dat Blauw-Zwart zijn transferdoelwit in extremis misloopt.

“Dinamo Zagreb verkocht Sunjic afgelopen zomer aan Lokomotiva Zagreb, maar bedong daar wel een ‘first buying option’ bij, het recht om hem vóór andere ploegen vast te leggen. Een reële mogelijkheid omdat Dinamo in het tussenseizoen grote schoonmaak wil houden in de kleedkamer en daarbij zou rekenen op de terugkeer van de sterk spelende Sunjic. Hij zou zo’n 1 miljoen euro moeten kosten”, klinkt het.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.