Coucke feliciteert Club Brugge, maar is streng voor eigen ploeg

Marc Coucke (KV Oostende)

26 april 2017 22:27 - Club Brugge won woensdagavond met 3-1 van KV Oostende en houdt zo AA Gent in het vizier met het oog op de tweede plaats. De Kustboys blijven zo achter met 3 op 15, maar Europees voetbal blijft zelfs voor de hekkensluiter in Play-Off 1 nog mogelijk.

Marc Coucke, de aimabele voorzitter van KVO, deed naar goede gewoonte zijn analyse van de match op Twitter. Onderstaand zijn tweets over de wedstrijd.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.