Daarom was Vincent Mannaert zondag niet aanwezig in het Constant Vanden Stockstadion

Vincent Mannaert (Club Brugge)

24 april 2017 08:07 - Club Brugge ging afgelopen zondag met 2-0 onderuit op het veld van aartsrivaal Anderlecht. Algemeen manager Vincent Mannaert was daarbij een opvallende afwezige in de tribunes van het Constant Vanden Stockstadion.

“Eén zaak vind ik heel vervelend en vreemd”, opent Aad de Mos zijn betoog. “Het feit dat een CEO, Vincent Mannaert, niet aanwezig is bij de belangrijkste match van het jaar. En dan komt hij ook niet opdagen voor dit programma.” Presentator Tom Coninx geeft een woordje uitleg: “We hadden hem gevraagd voor zijn aanwezigheid in Stadion, maar hij was belet door transferonderhandelingen.”

Een gebaar dat De Mos maar matig kan appreciëren. “Ik vind het onverstandig dat je als CEO in het buitenland zit voor een transfer voor volgend seizoen. Vertrek dan toch op maandag. Of stuur iemand anders. Want nu geef je een slecht signaal. Zo ga je spelers de pap in de mond geven om over transfers te praten. En nu ligt de tweede plaats te grabbel”, klinkt het in HLN.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.