De 11 namen bij Gent en Club Brugge

Ruud Vormer (Club Brugge - KV Mechelen)

02 april 2017 17:00 - Zondagavond opent Club Brugge de Play-Offs met een uitwedstrijd tegen AA Gent. Terwijl Blauw-Zwart Anderlecht op de hielen wil blijven, hopen de Buffalo’s nog een rol van betekenis te spelen in de titelstrijd.

Michel Preud’homme kan zoals eerder aangekondigd niet rekenen op Abdoulay Diaby, Anthony Limbombe en José Izquierdo. Hein Vanhaezebrouck moet het op zijn beurt stellen zonder Renato Neto, Tesfaldet Tekie, Kenny Saief en Louis Verstraete.

Opvallend: de Brugse coach kondigde op zijn persconferentie in aanloop naar de Slag om Vlaanderen aan dat iedereen – op de 3 gekende geblesseerden na – in aanmerking kwam voor een basisplaats. Desondanks beginnen Vossen en Engels tóch op de bank. Verder is er géén spoor van Lior Refaelov… Hij trainde gisteren nog mee, maar zou niet fit zijn.

Opstelling Club Brugge

Butelle, Van Rhijn, Poulain, Denswil, De Bock, Claudemir, Simons, Immers, Vormer, Vanaken en Wesley

Wisselspelers: Horvath, Engels, Vossen, Pina, Cools, Rotariu en Touba

Opstelling AA Gent

Kalinic – Gigot, Troost-Ekong, Mitrovic – Dejaegere, Esiti, Asare – Kalu, Kubo, Simon – Coulibaly

Wisselspelers: Thoelen, Rinne, Birger Verstraete, Matton, Schoofs, Perbet, Foket, Rabiu, Gershon en Milicevic

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.