De ideale nieuwe coach voor Club Brugge? “Ik denk wel dat die man het in de vingers heeft, want…”

Aad de Mos (analist)

29 april 2017 00:45 - Het heeft er alles van weg dat Michel Preud’homme het na afloop van het huidige seizoen voor bekeken houdt bij Club Brugge. De Luikse oefenmeester lijkt voor een pauze of een avontuur in het buitenland te opteren. Maar… Wie moet MPH straks opvolgen in het Jan Breydelstadion?

De laatste tijd werden verschillende trainers in verband gebracht met een overstap naar Blauw-Zwart. Onder hen ook Felice Mazzu, de coach van Sporting Charleroi. Volgens Aad de Mos is Mazzu een geschikte kandidaat.

“De euforie is momenteel natuurlijk groot rond Felice Mazzu. Ik denk wel dat die man het in zijn vingers heeft, hij is niet voor niks een van de weinige coaches in ons land die kleppers als Club Brugge, Anderlecht en Gent kan kloppen”, zegt de Mos in een gesprek met HLN.

“Er zijn nog andere coaches die in aanmerking komen”

“Hij is iemand die een match kan doen kantelen met een tactische ingreep en leest de wedstrijden goed. Bij Charleroi doet hij het fantastisch, hij weet de ploeg bijna elk jaar te plaatsen voor de Play-Offs. Voor wat mij betreft, is hij een kandidaat, maar er zijn nog andere coaches die in aanmerking komen.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.