“De leiders van de Brugse kleedkamer moeten samen met Immers maar wat tikkies uitdelen op training”

Lex Immers schiet (Club Brugge - Zulte Waregem)

24 april 2017 13:30 - Club Brugge speelde zondagavond opnieuw een belabberde partij en blijft zo achter met 2 op 12 in de Play-Offs. Aad de Mos spaart zijn kritiek voor de Brugse spelers niet en verwacht grote veranderingen bij Blauw-Zwart.

“Vormer liet zijn ploeg in de steek en Izquierdo wilde de bank geen hand geven bij zijn wissel voor Claudemir. De kleedkamer is doodziek en Preud’homme voelt zich in de steek gelaten.”

Volgens de Nederlandse analist hét signaal voor een grote schoonmaak. Zo vindt De Mos dat Club afscheid moet nemen van deze 7 spelers. “Tegen KV Oostende wordt het ‘koppen tellen’. Wie wil nog voor de club spelen, wie wil nog voor de fans spelen? Ik denk dat we rekening moeten houden met een speciale opstelling aanstaande woensdag. Het wordt een ploeg die elke grasspriet wil opeten.”

“Je bent dat gewoon verplicht aan je fans. De supporters pikken dit niet, want dit kan niet voor zo’n grote club. Leiders van de kleedkamer Simons en Vormer moeten opstaan. En als het niet lukt, dan moeten ze samen met Immers maar wat tikkies uitdelen op training. Dat zijn wel drie vuurvreters”, besluit De Mos in Stadion.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.