De Vlieger is ontzettend hard voor bank Club Brugge: “Dat doe je gewoon niet!”

Club-spelers vieren (Club Brugge - Zulte Waregem)

09 april 2017 08:13 - Club Brugge verloor zaterdagavond twee dure punten tegen Sporting Charleroi, dat tot scoren kwam via een discutabele strafschop. Bij Club geloofden ze hun ogen niet toen scheidsrechter Wouters de bal op de stip legde, en op de bank verloren enkele mensen hun ‘cool’.

Zo ging de kinesist van Club onmiddellijk verhaal halen bij de vierde ref. De man deed dat nogal ostentatief en werd uiteindelijk naar de tribune gestuurd. Analist Geert De Vlieger, commentator bij de match, kon zijn ogen niet geloven.

“Je ziet de kinesist van Club onder onze neus de vierde ref lijfelijk aanvallen”, aldus De Vlieger. Toen Wouters zich naar de bank begaf, volgde er nog een verhitte discussie. “De kine gaat nu nog meer van zijn oren maken, dat hoort echt niet.”

“Ook in de neutrale zone moet je je gedragen en dit was echt een pure aanval. Dat doe je gewoon niet”, benadrukte De Vlieger nog een keer.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.