De Vlieger zag dan toch 1 Bruggeling op niveau, Club-fans geven hem gelijk: “Aan hem heeft het niet gelegen”

Geert De Vlieger (analist)

24 april 2017 15:00 - Club Brugge is al enkele maanden een schim van de ploeg die vorig jaar kampioen werd. Nochtans vertrok er op Thomas Meunier na geen enkele sterkhouder bij Blauw-Zwart. Zondagavond was er volgens Geert De Vlieger slechts één Club-speler die zijn niveau haalde.

De manschappen van Michel Preud’homme konden afgelopen weekend nooit een vuist maken in het Astridpark. Club mocht zelfs blij zijn dat Anderlecht vergat om de score verder uit te diepen. Enerzijds dankzij de gemiste kansen, anderzijds dankzij een goed keepende Ludovic Butelle.

“Anderlecht kreeg kans op kans, maar Butelle was de enige Bruggeling op niveau”, oordeelt De Vlieger bij PlaySports. “Hij deed onder meer een fantastische redding op een kopbal van Kara en kwam geregeld goed uit zijn doel.” De Brugse aanhang is het alleszins eens met onze ex-doelman.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.