Deel een originele #TimmySimons foto en win een waardebon van €50

Deel een originele #TimmySimons foto en win een waardebon van €50

19 april 2017 18:00 - Timmy Simons is er als eerste Belg ooit in geslaagd om een plaatsje te bemachtigen in het selecte clubje van spelers met 1.000 of meer officiële matchen achter hun naam. Zo’n unieke prestatie verdient een biografie, oordeelde onze captain volkomen terecht. 

Heb jij het boek van Timmy al in huis gehaald? Dan kan je in de prijzen vallen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een foto van het boek op Instagram te delen met de hashtag #TimmySimons. Let op: originaliteit wordt hierbij beloond! De winnaar krijgt namelijk een waardebon voor in de Club-shop van €50. De wedstrijd loopt tot dinsdag 2 mei.

Niet gewonnen? Niet getreurd! Uitgeverij Van Halewyck zal ervoor zorgen dat onze aanvoerder een collage krijgt met daarop alle foto’s van de deelnemers aan deze wedstrijd. Nog niet in het bezit van Timmy’s 1000? Dan kan je hier terecht om dit online aan te schaffen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.