“Deze 5 Club-spelers moeten plaats ruimen tegen KV Oostende”

Michel Preud'homme (Club Brugge - Charleroi)

25 april 2017 07:57 - “Ik ga alles goed analyseren en zal enkel nog starten met de spelers die écht voor Club Brugge willen spelen”, aldus de woorden van Michel Preud’homme na de met 2-0 verloren wedstrijd op Anderlecht. 

Volgens Het Laatste Nieuws is het de Brugse coach menens en mogen er morgenavond een aantal andere namen aan de aftrap verwacht worden tegen KV Oostende. De krant is ervan overtuigd dat er minstens drie koppen zullen rollen. Mogelijk wordt dat aantal verder uitgediept tot vijf stuks.

Zekerheden

Vormer <-> Claudemir: heeft niets met strijdlust te maken, wel met het feit dat Vormer geschorst is vanwege zijn uitsluiting in het Astridpark. Preud’homme kiest als vervanger zo goed als zeker voor Claudemir, aangezien hij tegen Anderlecht de loftrompet bovenhaalde voor diens invalbeurt.

Engels <-> Poulain: het enige wat Preud’homme op de persconferentie niet deed, was letterlijk de naam van Engels noemen: “Jongens die voor de Premier League gemaakt zijn, konden plots niet meer springen.” De Brugse coach heeft het even gehad met zijn centrale verdediger, waardoor Poulain aan de aftrap zal verschijnen.

Van Rhijn <-> Palacios: in Zulte Waregem nog op de tribune, tegen Anderlecht in de basis. Maar Van Rhijn pakte zijn kans niet en werd vroegtijdig naar de kant gehaald door MPH. Enter Palacios, die verdedigend sterker is en zijn snelheid mee heeft. Het is zelfs afwachten of Van Rhijn de bank haalt.

Twijfelgevallen

Vanaken <-> Immers: de doelpunten en assists waarmee Vanaken vorig jaar in de Play-Offs strooide, ontbreken nu. Als Preud’homme gelooft dat hij dat nog kan brengen, blijft hij staan. Zoniet zou Immers wel eens een kans kunnen krijgen. Evengoed is Refaelov een kanshebber als nummer tien.

Izquierdo <-> Rotariu: de minst waarschijnlijke optie, maar één die wel degelijk in overweging genomen wordt. Sportief gezien niet onlogisch, na de wanprestaties van Izquierdo tegen Zulte en Anderlecht, maar kan je het maken om je Gouden Schoen zomaar op de bank te houden? En dan is er nog zijn transferwaarde…

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , , ,

Comments are closed.