Deze Bruggelingen moeten Anderlecht opzijzetten

Club-mascotte viert overwinning

22 april 2017 20:56 - Zondag om 18 uur is het Astridpark het decor voor dé kraker van de vierde speeldag in de Play-Offs tussen Anderlecht en Club Brugge. Een Brugse driepunter zorgt ervoor dat Blauw-Zwart de koploper in het vizier houdt. 

Michel Preud’homme kan tegen RSCA over een nagenoeg volledig fitte kern beschikken. Enkel Abdoulay Diaby (geblesseerd) en Benoît Poulain (geschorst) zijn er niet bij. Voorts geen afwezigen bij de landskampioen. Van de youngsters werd enkel linksachter Ahmed Touba opgenomen in de selectie.

Anderlecht moest donderdagavond 120 minuten aan de bak in de kwartfinale van de Europa League tegen Manchester United. René Weiler haalde Sofiane Hanni vroegtijdig naar de kant vanwege een niet nader genoemde blessure. Hij is onzeker voor de topper tegen Club. Andy Najar is er sowieso niet bij.

Selectie Club Brugge

Doelmannen: Butelle en Horvath

Verdedigers: Van Rhijn, Cools, Palacios, Engels, Denswil, Touba en De Bock

Middenvelders: Simons, Claudemir, Pina, Vormer, Vanaken en Immers

Aanvallers: Refaelov, Rotariu, Wesley, Vossen, Izquierdo en Limbombe

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.