Doorbraak in transferdossier Sander Coopman?

Sander Coopman in actie

20 april 2017 13:00 - Bij gebrek aan speelminuten in Jan Breydel werd Sander Coopman – weliswaar zonder aankoopoptie – uitgeleend aan Zulte Waregem. Aan de Gaverbeek verzamelde de 22-jarige middenvelder dit seizoen al 981 speelminuten en komt zijn talent de laatste maanden meer en meer bovendrijven. Zo was Coopman op paasmaandag tegen Club één van de smaakmakers bij Essevee.

Francky Dury maakt er geen geheim van dat hij Coopman graag definitief wil overnemen van Blauw-Zwart. En als dat niet kan, hoopt hij vurig op een nieuwe uitleenbeurt. Volgens HLN zal het niet zo’n vaart lopen en is een definitieve overgang niet aan de orde. De krant meldt dat Club bereid is om Coopman tijdens de voorbereiding een nieuwe kans te geven.

Mocht Coopman die kans niet grijpen, dan behoort een nieuwe uitleenbeurt tot de mogelijkheden. Zulte ligt dan wellicht in pole position. Coopman zelf wil vooral garanties op speelminuten. Deze week zit Vincent Mannaert aan tafel met algemeen manager Eddy Cordier om de situatie omtrent de huurling te bespreken.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.