Engels doet onthulling over transfer: “Weet ongeveer wat mijn bestemming zal worden”

Bjorn Engels interview (Club Brugge - Kortrijk)

14 april 2017 14:25 - Vorige zomer wist Club Brugge de kampioenenploeg nog grotendeels bijeen te houden. Van de titularissen vertrok enkel Thomas Meunier. De komende maanden zullen echter naar alle waarschijnlijkheid een paar basispionnen vertrekken. Björn Engels geeft bijvoorbeeld aan dat hij al bezig is met zijn transfer.

“Natuurlijk. Met alle respect, maar overloop onze spelerskern eens. Wie hoopt er niet op een transfer? Wie wil zijn droom niet waarmaken?”, stelt hij in Het Laatste Nieuws. “Er zijn afspraken gemaakt met Club, dus ik kan me perfect op de titelstrijd focussen.”

En onze centrale verdediger doet een nog straffere onthulling. “Ik weet ongeveer wel wat mijn bestemming gaat worden”, klinkt het. “Al weet je het met transferperiodes nooit. Ik was vorig jaar gecharmeerd door de interesse van een club en zij volgen mij nog steeds. Daarnaast zijn er nog een paar andere ploegen.” Dé droomploeg bij uitstek van Engels is Arsenal, waar hij al jaren fan van is.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.