Engels geeft Club-fans moed voor ‘hate game’ tegen Anderlecht

Bjorn Engels juicht

14 april 2017 20:12 - Club Brugge is met één op zes aan Play-Off I begonnen en zag zo zijn achterstand op leider Anderlecht al groeien tot vier punten. Toch is Björn Engels niet al te zwaar onder de indruk van de aartsrivaal uit Brussel.

“De factor geluk speelt ook een rol”, legt hij uit aan Het Laatste Nieuws. “Vorig jaar ging alles ons voor de wind, nu worden we anders bekeken en ontvangen. Heb je Zulte Waregem – Anderlecht gezien? Daar moet het na de rust 2-1 worden en het wordt 1-2, niet toevallig door een flits van Tielemans.”

Engels gelooft dan ook nog in een nieuwe titel en weet ook wat Club daarvoor te doen staat. “Ik hoop dat we winnen in Zulte Waregem en dan éindelijk eens iets speciaals kunnen doen in Anderlecht. Het is al geleden van net na mijn geboorte (1998, nvdr) dat Club er nog eens kon winnen.”

“We zullen er écht alles aan doen”, verzekert Engels. “Kampioen worden is voor mij dit jaar minstens even belangrijk als vorig seizoen, wat de mensen ook denken.” Engels verwijst met die uitspraak  naar het feit dat sommige supporters hem op de korrel nemen omdat hij met een transfer in zijn hoofd zou zitten.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.