Ex-Club-doelman neemt het op voor geplaagde Preud’homme

Michel Preud'homme duim omhoog

16 april 2017 08:57 - Michel Preud’homme kreeg in deze Play-Offs al heel wat kritiek. De Brugse coach ging volgens heel wat analisten zowel in de openingsmatch tegen AA Gent als tegen Sporting Charleroi te fel tekeer langs de zijlijn. 

Mogelijk wordt Preud’homme volgende week zelfs geschorst voor zijn gedrag tegen de Carolo’s. In dat geval moet hij de match tegen Anderlecht sowieso vanop de tribune volgen.

“Ik vind niet dat ik iets verkeerds heb gedaan tegen Charleroi”, reageerde MPH eerder al tegenover Sporza. “Ik ben niet uitgesloten en vind niet dat ik een grens heb overschreden. Willen ze winnaars in België? Trainers die resultaten halen? Of willen ze een ideale schoonzoon?”

Stijn Stijnen, die van 2000 tot 2011 in Jan Breydel vertoefde, geeft Preud’homme overschot van gelijk. “Passie… Winnaar… Succesvol… Palmares… Ik kies Preud’homme #karakter #voorbeeld”, klinkt het op Twitter. Al lijkt niet iedereen het daarmee eens op het sociale medium.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.