Filip Joos laat zich uit over titelkansen Club Brugge

Filip Joos (analist)

13 april 2017 03:50 - Club Brugge sprokkelde slechts één puntje in zijn eerste twee Play-Off wedstrijden. Door het gelijkspel van Anderlecht tegen AA Gent is er echter nog altijd geen man overboord. Ook Filip Joos acht Blauw-Zwart niet kansloos om zijn titel te verlengen.

De analist is wel van mening dat de troepen van Michel Preud’homme dringend beter voetbal op de mat moeten brengen. “Club verdiende meer dan 1 op 6, maar ze doen nog altijd mee. De sereniteit is ver zoek, maar Club leeft nog. Het moet nu wel beter qua voetbal.”

De terugkeer van onze Gouden Schoen kan daar ongetwijfeld bij helpen. “Daar hangt veel van af”, oordeelt Joos tegenover Studio Brussel. “Hoe Izquierdo terugkeert, of hij weer flitst… Dan kan het nog. Anders wordt het toch moeilijk, al is er bij de drie favorieten geen enkele club die echt een onvergetelijke indruk nalaat.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.