Herman Brusselmans ontneemt fans van Club Brugge alle hoop

Club-fans tijdens kampioenenviering tegen Anderlecht

28 april 2017 16:09 - Club Brugge knoopte afgelopen woensdag aan met een overwinning. De eerste in Play-Off 1 en dat zal Blauw-Zwart ongetwijfeld vertrouwen geven. Toch ziet schrijver/analist Herman Brusselmans het somber in voor Club.

“Ook na de voorbije midweekwedstrijden kunnen we zeggen dat de titel Paars-Wit niet meer kan ontsnappen. AA Gent en Club Brugge hebben veel te laat de achtervolging op dat dekselse Sporting ingezet”, zegt Brusselmans in Het Laatste Nieuws.

“De match van Club Brugge tegen Oostende heb ik gezien, en het werd zoals altijd als één of twee van deze elftallen van de partij zijn, een flutmatch met amechtig voetbal aan beide kanten.”

Derde of vierde

Als het van de schrijver afhangt, moet Club Brugge zelfs niet meer rekenen op de tweede plaats in Play-Off 1. “Club Brugge zal slechts derde of vierde eindigen in deze competitie. Volgend jaar beter, boys”, besluit Brusselmans.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.

,

Comments are closed.