“Ik keer in de zomer terug naar Club Brugge”

Simons - Bruzzese - Mannaert - Preud'homme

03 april 2017 19:42 - Club Brugge verhuurde met Brandon Mechele, Boli Bolingoli en Sébastien Bruzzese zomaar even drie spelers aan STVV. Het drietal probeert zich bij De Kanaries te tonen aan Michel Preud’homme, in de hoop terug te keren naar het Jan Breydelstadion.

Bruzzese stond afgelopen weekend voor het eerst tussen de palen bij Sint-Truiden. De doelman genoot van zijn eerste minuten van het seizoen en sprak na de met 3-0 gewonnen wedstrijd tegen Waasland-Beveren ook over zijn toekomst.

“In principe keer ik na het seizoen terug naar Club Brugge. Er zijn verschillende scenario’s mogelijk bij Club”, aldus Bruzzese in Het Belang van Limburg. “Butelle wordt al een jaartje ouder, terwijl Horvath nog jong is. We zien wel of Club me nodig heeft en of STVV me al dan niet graag definitief wil aantrekken.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.