Izquierdo is terug, maar MPH merkt ook ‘probleem’ op bij Colombiaanse sneltrein

José Izquierdo (Club Brugge - Genk) (3)

13 april 2017 10:27 - De dribbelvaardige voeten van José Izquierdo zouden komende weken wel eens dé cruciale factor kunnen worden in de titelstrijd van Club Brugge. Onze goedlachse flankaanvaller werkt tot dusver zonder problemen de groepstrainingen af, maar Michel Preud’homme maakt zich toch nog een beetje zorgen.

De cijfers liegen er niet om: zonder Izquierdo pakte Club slechts 36,3% (12/33) van de punten, terwijl dat mét hem 74,6% (47/63) is. Onze vleugelspits is met andere woorden énorm bepalend voor puntengewin, maar in het verleden had hij altijd minsténs 90 wedstrijdminuten nodig om opnieuw belangrijk te zijn.

Dat beseft ook Michel Preud’homme. “We weten uit ervaring dat Izquierdo na een blessure niet onmiddellijk zijn beste niveau haalt. Dus we zullen zien wat het geeft als hij opnieuw in aanmerking komt voor de wedstrijdselectie”, klinkt het tegenover Voetbalkrant. De hamvraag is dan ook of Izquierdo maandag aan de Gaverbeek meteen kan schitteren of dat hij naar goede gewoonte opnieuw een korte inloopperiode nodig heeft. Dat laatste kan Club als kiespijn missen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.