Ligt de titelstrijd opnieuw open? Preud’homme heeft er zo zijn mening over

Michel Preud'homme persconferentie (Club Brugge - Anderlecht)

28 april 2017 16:35 - Anderlecht verloor donderdagavond in eigen huis dan wel van Sporting Charleroi, toch veranderde dat niets aan de manier waarop Michel Preud’homme tegen de zaken aankijkt. Onze trainer blikte vrijdagmiddag vooruit op de match tegen Zulte Waregem, maar wilde niet te veel over de concurrentie praten.

“Of ik de match van Anderlecht heb gezien? Een deel ervan. Ik had namelijk nog iets anders te doen”, tekende Voetbalkrant op uit de mond van Preud’homme. Zijn vriend Felice Mazzu bedanken voor de zege, deed Preud’homme overigens ook niet. “Neen, ik focus enkel en alleen op mijn ploeg en onze wedstrijden.”

Komende maandag zou de titelstrijd weer volledig open kunnen liggen. “Maar ik ben daar niet mee bezig. Ik ben niet bezig met de match tussen Gent en Anderlecht. We moeten gewoon zorgen dat we onze eigen match winnen.”

Iedereen kan nog kampioen worden

Al heeft MPH de handdoek nog niet gegooid. “Of Gent nog kampioen kan worden? Zolang het mathematisch mogelijk is, kan iedereen nog kampioen worden”, besloot onze coach.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.