Mazzu spreekt zich uit over overstap naar Club Brugge

Felice Mazzu (Sporting Charleroi)

08 april 2017 14:24 - Iedereen houdt er sterk rekening mee dat Michel Preud’homme volgend seizoen geen trainer van Club Brugge meer zal zijn en dus wordt er al druk gespeculeerd over wie hem zou kunnen opvolgen. De naam die dezer dagen het vaakst naar voor geschoven wordt, is die van Felice Mazzu.

En de trainer van Sporting Charleroi is duidelijk gecharmeerd door de interesse. “Het is een grote eer als Club Brugge echt aan me denkt”, vertelt hij aan Geert De Vlieger in Hoogvliegers.

“Want we horen en lezen natuurlijk veel tegenwoordig in de media. Net als vorig jaar. En uiteraard is dat – op een dag – een interessante stap. Of Club Charleroi al gecontacteerd heeft? Dat denk ik niet. Ik weet alleszins van niets. Op dit moment telt alleen Charleroi.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.