Met deze ‘kampioenenbelofte’ maakt Lex Immers zich nu al immens populair bij Club-fans

Lex Immers (Club Brugge - Charleroi)

13 april 2017 11:30 - Lex Immers streek in januari pas in Jan Breydel neer, maar het is nu al duidelijk dat de 30-jarige Nederlander de juiste ingesteldheid heeft om uit te groeien tot een echt Club-icoon. Dat bleek des te meer tijdens zijn interview met Proximus Talk.

Na passages bij ADO Den Haag, Feyenoord en Cardiff City is Club Brugge het eerste Belgische avontuur voor Immers. En als het van de middenvelder afhangt, blijft het daar ook bij. “Ik zie mezelf niet voor een andere Belgische ploeg spelen. Daar heb ik geen behoefte aan. Ik ben hier heel goed ontvangen, heb het erg naar mijn zin en hoef nergens anders te spelen”, klinkt het klaar en duidelijk. “De supporters zijn ook prima, de stad is mooi. Het compleet plaatje zit goed in elkaar.”

Immers is in Nederland altijd fan geweest van ADO Den Haag, maar had als kind ook al een boon voor Club Brugge. Zo bracht hij het Jan Breydelstadion geregeld een bezoekje. “Of ik ook ooit een tattoo van Club zou laten zetten? Het zou zeker kunnen.” Vervolgens doet Sexy Lexy een belofte aan de Brugse aanhang. “Als we kampioen worden, staat een tattoo van Club zeker op mijn to-dolijst.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.