Misnoegde Club-fan richt zich met deze supportersbrief tot Brugse spelers: “Je moet je diep schamen”

Bruges Till I Die

25 april 2017 14:15 - Met Michel Preud’homme de voorbije drie seizoenen aan het roer bij Club Brugge is er met de bekerwinst, de kwartfinale in de Europa League, het kampioenschap en de supercup weinig reden tot klagen voor de Brugse fans. Dit jaar mag het dan allemaal wat minder zijn, maar de Brugse aanhang heeft in de jaren van prijzendroogte al bewezen hoe trouw ze wel is. Wat echter absoluut niét door de beugel kan voor het overgrote deel van de Club-fans is de mentaliteit waarmee bepaalde spelers het veld opstappen.

Na de met 2-0 verloren topper bij Anderlecht hekelde Michel Preud’homme nog maar eens de manier waarop het merendeel van zijn manschappen voor de dag kwamen. “Ik ga alles goed analyseren en zal enkel nog starten met de spelers die écht voor Club Brugge willen aantreden”, klonk het klaar en duidelijk op de persconferentie achteraf.

De Blauw-Zwarte aanhang zit dezer dagen met een gelijkaardig gevoel. Verliezen hoort nu eenmaal bij het voetbal, maar het zit in het DNA van de Club om er dan wel álles aan gedaan te hebben. Club-fan Stijn, al 42 jaar supporter in hart en nieren, verwoordde het als volgt…

Misnoegde Club-fan richt zich met deze supportersbrief tot Brugse spelers Je moet je diep schamen

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.