Mogelijke opvolger Preud’homme: “Nog geen contact gehad met Club”

Michel Preud'homme schreeuwt

15 april 2017 07:27 - Het heeft er alle schijn van dat Michel Preud’homme na dit seizoen er de brui aan zal geven als trainer van Club Brugge. De zoektocht naar een opvolger is achter de schermen dan ook al gestart en het lijkt erop dat Blauw-Zwart voor een Belgische coach wil gaan.

Vooral de naam van Felice Mazzu werd de voorbije weken nadrukkelijk genoemd, maar ook die van Francky Dury – maandag met Zulte Waregem tegenstander van Club – is al een paar keer gevallen. Dury was in 2010 al de opvolger van Preud’homme bij AA Gent en trok een jaar later bijna naar Club. Bovendien werkte hij bij Zulte Waregem al samen met Vincent Mannaert.

“Maar ik heb nog geen contact gehad met Club”, houdt Dury de boot af in Het Nieuwsblad. “Ik heb trouwens ook nog een contract tot en met 2023 bij Zulte Waregem. Ik doe mijn job enorm graag en ik ga alles geven voor mijn club”, besluit de trainer van Essevee diplomatisch.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.