MPH: “Of we nog kampioen kunnen worden?”

Michel Preud'homme (Club Brugge - Leicester City)

09 april 2017 13:33 - Club Brugge is met 1 op 6 tegen AA Gent en Sporting Charleroi teleurstellend aan de Play-Offs begonnen. Er zat twee keer meer in voor Blauw-Zwart, maar het verlengen van de titel lijkt plots ver weg. Toch is het door het scoreloos gelijkspel in Anderlecht – Gent zeker nog niet helemaal over & out.

Michel Preud’homme beseft dat het een moeilijk verhaal wordt om afscheid te nemen met een tweede opeenvolgende kampioenschap. “Of we nog kampioen kunnen worden? Als we spelen zoals tijdens de eerste helft niet, maar we hopen enkele spelers te recupereren waardoor we ons niveau kunnen opkrikken. Nu volgen er twee moeilijke uitmatchen (Zulte Waregem en Anderlecht, nvdr). We zullen zien of we er klaar voor zijn.”

Preud’homme probeert zijn troepen alvast opnieuw op scherp te zetten voor het vervolg van de Play-Offs. “Misschien is dit niveau voor sommige spelers momenteel te hoog gegrepen. Maar we weten ook dat we vooraan heel veel spelers missen die voor een oplossing kunnen zorgen. Als je de strijd mentaal niet aankunt, dan moet je niet bij Club spelen. Zo simpel is het. Je moet altijd de strijd aangaan”, klinkt het tegenover Sporza.

Tegen Charleroi was de eerste helft ondermaats, maar de Brugse coach begrijpt zelf ook niet waarom zijn ploeg opnieuw te slap aan de match begon. “Is dat druk? Ongeduldigheid? Ik weet het niet. We hebben het maximum gedaan, maar dat volstond blijkbaar niet. Nochtans hadden we zowel vandaag als vorige week meer verdiend. We zullen er alleszins alles aan blijven doen”, besluit onze coach op de officiële site.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.